Кредити

Кредит в CreditKasa UA

CreditKasa

Умови мікрокредиту

Ставка: 0,01 % на день

Сума мікрокредиту: до 20 000 ₴

Вік: 18-65 років

Термін кредиту від 1 до 300 днів

Інформація про кредитора

Юр. Особа: ТОВ «УКР КРЕДИТ ФІНАНС»

Адреса: 01133, м. Київ, бул. Лесі Українки, буд. 26, оф. 407

Ліцензія: ІК № 115 від 01.08.2013

Телефон: 0 800 20 02 21

Email: [email protected]


Про компанію

CreditKasa UA – це офіційна кредитна компанія, що діє на підставі ліцензії, виданої Нацкомфінуслуг. “Кредит Касса” є великою МФО з широкою клієнтською базою, завдяки чому вона має можливість пропонувати знижені ставки, знижки та інші переваги своїм клієнтам.

Умови отримання кредиту в CreditKasa UA

  • Способи отримання кредиту: тільки на картку України
  • Документи: паспорт та ідентифікаційний номер
  • Час оформлення заявки: до 3 хвилин
  • Підтвердження доходу: не потрібно

Основні переваги та недоліки отримання мікрозаймів в Кредит Каса

Плюси кредитування в CreditKasa UA

  • немає необхідності отримувати довідку про доходи та офіційне працевлаштування;
  • видача займів особам з поганою кредитною історією.

Мінуси кредитування в CreditKasa UA

  • немає пунктів видачі – тільки онлайн займ на картку України;
  • обмеження за віком – до 75 років.

Як отримати кредит в CreditKasa UA

Перед тим, як залишити заявку на сайті, потрібно підготувати скани або фото паспорта (4 перші сторінки) та ідентифікаційного номера, фотографію з відкритим паспортом у руці. Якщо немає можливості зробити знімок, зверніть увагу на МФО, які виділяють кредит без фото паспорта. Знадобиться діюча карта (не з нульовим балансом), мобільний телефон та електронна пошта. Працівник МФО перетелефонує протягом 15 хвилин після відправлення заявки, тому краще, щоб документи та телефон були поруч. Оформлення займу в мікрофінансовій організації відбувається на кілька етапів:

Заявка

Перше оформлення займу займе до 3 хвилин. При виборі строку та суми кредиту на головній сторінці можна бачити зміну умов нижче. Після натискання кнопки “Оформити кредит” система направить на сторінку реєстрації на сайті. Після входу в особистий кабінет стане доступне подальше оформлення заявки, а також спеціальні умови для постійних клієнтів.

Розмова з працівником CreditKasa UA

Спеціаліст задасть питання і завершить оформлення. Знадобиться вказати номер картки для переказу грошей. До заявки можна ознайомитися з типовими договорами та документами на головній сторінці сайту внизу.

Погодження заявки

Інформація про позитивне рішення прийде у смс, на електронну пошту та через Ватсап, Вайбер. У особистому кабінеті оновиться статус заявки. З’явиться договір і кнопка, щоб отримати гроші.

Отримання грошей на рахунок

Після ознайомлення з документами та підтвердження заявки МФО здійснить грошовий переказ на картку. Швидкість надходження грошей на рахунок залежить від банку, що обслуговує картку клієнта, від того, наскільки швидко він обробить переказ.

Реєстрація та вхід до особистого кабінету CreditKasa UA

Для отримання мікрокредиту потрібна реєстрація – вона надає додаткові можливості для клієнтів, що беруть повторний кредит, а також дозволяє керувати платежами. Авторизація багатоступенева, потрібно зробити наступне:

Введення особистих даних

  • Введіть прізвище, ім’я та номер мобільного. Натисніть “Далі”.

Підтвердження номера

  • На вказаний номер прийде код, внесіть його у спеціальне поле.

Заповнення анкети

  • Заповніть анкету – особисті дані, адресу, вкажіть додатковий номер (родича або знайомого), приблизний дохід (не перевіряється).

Додавання копій документів

  • Додайте копії документів, завантаживши файли.

Внесення даних карти

  • Внесіть дані карти, на яку потрібен переказ.

Підтвердження володіння картою

  • Для підтвердження володіння картою проводиться тестовий переказ коштів (1 грн). МФО списує (блокує) 1 грн з вашого рахунку, після чого повертає її назад.

Погашення кредиту в Credit Kasa

Мікрокредити, так само як і звичайні займи, потребують внесення платежів у визначений термін. При сплаті потрібно враховувати швидкість переказу коштів банком, через який збираєтеся внести оплату. Через лічильник

Через особистий кабінет

  • Інформація про платіж надходить у систему МФО одразу. Потрібно увійти в особистий кабінет, вибрати карту для оплати та вказати суму. Розмір платежу можна вибрати за залишком боргу або довільно.

Банківською картою

  • Потрібен номер кредитного договору, який потрібно внести при оплаті через особистий кабінет банку, яким випущено карту/відкритий рахунок.

Через термінали ПриватБанк, EasyPay та City24

  • Платіжні системи розташовані у всіх великих містах України. У пристрої самообслуговування потрібно ввести в пошуку “Кредит Каса” або увійти в розділ “Банки”, натиснувши CreditKasa UA. Для оплати онлайн кредиту потрібен номер договору.

Сервіс денежних переказів EasyPay

  • Платформа дає можливість оплачувати будь-які послуги та робити перекази. На головній сторінці потрібно перейти в розділ “Оплата послуг”, у пошуку ввести “кредиткаса”. МФО вже є в системі, тому для погашення не потрібно вводити її реквізити – лише номер договору.

Выгодное предложение

Що робити, якщо вам відмовили у кредиті в CreditKasa UA

У КредитКаса дуже лояльні вимоги до заявника – не важливий розмір офіційної зарплати, вид зайнятості, наявність судимості або прострочки в банках. Але існують ситуації, коли МФО змушена відмовити у наданні кредиту:

  1. Помилка в наданих клієнтом даних. Недбале заповнення поля з ПІБ, даними ідентифікаційного номера, адреси та інших відомостей призводить до того, що система не може ідентифікувати особу звернувшогося.
  2. Діючий кредит в Укр Кредит Фінанс або прострочка. Компанія видає позику, якщо є борг в іншому банку, але при невиконанні зобов’язань клієнта відмовляється з ним співпрацювати.
  3. Велика кількість неоплачених кредитів в інших банках. Прострочка в 1-2 банках не дає підстав для відмови, але якщо звернутий ухиляється від виплати позики у багатьох МФО – це привід не довіряти.
  4. Неповне заповнення анкети, непідтверджений номер телефону, картки, відсутність сканів окремих сторінок. Важливо уважно заповнити всю інформацію та виконати потрібні дії для отримання позики. Користувача смущає необхідність внесення інформації про карту, тестовий переказ 1 грн, але це стандартна практика.
  5. Нульовий баланс карти для переказу позики. Деякі клієнти оформляють карту перед тим, як брати гроші в борг – у цьому випадку потрібно покласти на карту суму не менше 1 грн.

Для роз’яснення причин відмови можна звернутися до спеціаліста за телефоном або написати листа на електронну пошту, вказану на сайті. МФО має право не пояснювати причин відмови, але вони зацікавлені в співпраці і при виникненні помилки намагаються піти назустріч клієнту, допомогти з’ясувати, що потрібно виправити клієнту, для отримання кредиту без відмови.

Можливість продовження займу в Кредит Касса

Коли дуже потрібні гроші, немає можливості розрахувати свої можливості щодо швидкого погашення боргу. У МФО передбачено відстрочку оплати кредиту. Клієнту необхідно звернутися до консультанта і пояснити неможливість оплати займу у встановлені строки. Компанія зацікавлена в погашенні кредиту, тому пропонує продовження.

Продовження виключає дію штрафів при прострочці платежу – клієнт сплачує лише відсотки, нараховані на залишок боргу (вигідно за зниженої ставки). Продовжувати розстрочку можна необмежену кількість разів за умови, що нараховані відсотки будуть сплачені повністю.

Що відбувається при прострочці в Кредит Каса

Взявши кредит на карту, клієнт погоджується з умовами договору та бере на себе зобов’язання. Відповідальність за їх невиконання передбачена законодавством. Також КредитКаса може використовувати наступні інструменти впливу на особу, яка ухиляється від виплати боргу:

  1. Розмови з боржником та зазначеними ним контактними особами. Це робиться для запобігання подальшого зростання боргу та загострення ситуації. МФО намагається вирішити проблему самостійно, не звертаючись до правоохоронних органів.
  2. Штрафні санкції. Якщо боржник не йде на контакт або відмовляється від виплат, то в процесі розбірок КредитКаса може встановити підвищену ставку за кожен день прострочки. При фінансових труднощах клієнту вигідніше домовитися про продовження, ніж значно збільшувати борг.
  3. Внесення боржника до чорного списку – він не зможе взяти позику в іншій кредитній організації, якщо кредитна історія стане негативною.
  4. Перепродаж боргу третім особам – спосіб використовується, якщо інші заходи не дали результату. Заборгованість продається колекторам.
  5. Звернення до суду. Виконанням боргу займаються судові пристави – повернення боргу здійснюється за рахунок майна боржника, коштів на рахунках та інших картках.

Нові МФО