Статті

Finance.ua та SAGA Development пропонують інвесторам страхування житла

У сучасному світі можуть виникати різні непередбачені ситуації, що можуть пошкодити ваше житло, і це не обмежується лише звичайними ризиками, такими як потопи або крадіжки. Finance.ua спільно з SAGA Development пропонують захистити вас від неочікуваних фінансових втрат. Наявність страхового поліса на майно допоможе уникнути серйозних фінансових проблем у разі непередбачених обставин.

Страхування житла на Finance.ua захищає ваше майно від різних ризиків, включаючи воєнні події, розбите скло, побутові негаразди, протиправні дії, стихійні лиха та ненавмисну шкоду.

Оформлення страхування майна від наслідків воєнних дій на Finance.ua має численні переваги, включаючи онлайн оформлення без огляду квартири страховою компанією, можливість оплати частинами через Monobank та ПриватБанк, доступну вартість поліса та можливість вибору суми страхового покриття.

Оформлення страхового поліса можливе тільки для квартир в зданих будинках, з ремонтом та без застави у банку чи іншій фінансовій установі. Поліс діє протягом 1 року.

Використовуйте промокод «SAGA» та отримайте 5% знижку на страхування житла.