Статті

Ощадбанк пропонує клієнтам до 10% кешбеку за українські товари

Клієнти Ощадбанку можуть стати учасниками програми «Національний кешбек» та отримувати 10% повернення коштів за покупки. Для цього необхідно пройти кілька кроків:

  1. Відкрити рахунок та замовити картку
    У застосунку «Мобільний Ощад» оберіть спеціальний рахунок у каталозі продуктів банку та оформіть віртуальну картку для отримання кешбеку. Всі операції з відкриття, обслуговування та закриття рахунку — безкоштовні.
  2. Оновити додаток Дія та підключити кешбек
    Оновіть «Дію» до останньої версії та виберіть послугу «Національний кешбек». Потім прив’яжіть картку Ощадбанку для нарахування кешбеку.
  3. Надати дозвіл на передачу даних про транзакції
    У застосунку «Мобільний Ощад» (у налаштуваннях картки) надайте згоду на передачу інформації про покупки в магазинах, які беруть участь у програмі. До речі, картка може бути будь-якою: зарплатною, кредитною, пенсійною тощо.

На даний момент до програми вже долучилися понад 300 українських виробників і більше ніж 20 тисяч торгових точок, які пропонують понад 37 тисяч товарів.

Що можна купувати та як витратити кешбек?

Кешбек нараховується за покупки українських товарів, за винятком підакцизних. Максимальний розмір кешбеку становить 3 000 грн на місяць, і ці кошти нараховуються до 20-го числа місяця, наступного за місяцем покупки.

Кешбек можна витратити виключно на послуги, такі як оплата комунальних або медичних послуг, відвідування кінотеатрів, ресторанів, спортзалів, транспортних послуг, поповнення мобільного зв’язку або на підтримку ЗСУ. Поповнення рахунку, зняття готівки або переказ коштів не передбачено.

У застосунку Дія ви зможете відстежувати нарахування кешбеку за день після покупки або повернення товару. Використати кешбек, нарахований у 2024 році, можна до 31 січня 2025 року.