Статті

Binance анонсувала лістинг Hamster Kombat, Coinbase запустила обгорнутий BTC: новини крипторинку

Binance анонсувала лістинг Hamster Kombat

Криптобіржа Binance оголосила про лістинг токена Hamster Kombat (HMSTR), який відбудеться 26 вересня. Запущена Launchpool-кампанія дозволить власникам BNB та FDUSD фармити HMSTR протягом семи днів, розподіляючи 3 млрд токенів (3% від загальної пропозиції). Токен стане доступним у парах HMSTR/USDT, HMSTR/BNB, HMSTR/FDUSD та HMSTR/TRY.

Coinbase запустила обгорнутий біткоїн (cbBTC)

Coinbase представила cbBTC — токен на базі стандарту ERC-20, забезпечений біткоїнами у співвідношенні один до одного. Спочатку він буде доступний у мережах Base та Ethereum, з перспективою розширення. Метою cbBTC є забезпечення ефективної взаємодії в DeFi-середовищі.

SEC стягнула $1,5 мільйона з eToro

Комісія з цінних паперів і бірж США (SEC) оштрафувала eToro USA на $1,5 млн через невідповідність вимогам реєстрації. Тепер платформа обмежує торгівлю лише біткоїном, Bitcoin Cash та Ethereum для користувачів зі США.

CEX.io відновила роботу у Великій Британії

CEX.io відновила діяльність у Великій Британії після виходу з ринку через нові правила FCA. Біржа співпрацює з ліцензованим посередником Gateway 21, але ще не отримала AML-ліцензію від британського регулятора.