Статті

Àбанк представляє новий логотип: час змін і нових акцентів

Знакове зелене яблуко àбанку було символом на ринку понад 30 років, але настав час для оновлення. Ребрендинг банку реалізовано за підтримки міжнародного партнера Visa та бренд-маркетингової агенції Grape. Мета — оновити стиль, імідж і підкреслити унікальність банку. Результатом цього процесу стало створення сучасного логотипу з акцентом на букву “а”, який символізує орієнтацію на потреби клієнтів.

Юрій Кандауров, Голова Правління àбанку, зазначив, що ідея ребрендингу зародилася шість місяців тому. “Ми впроваджуємо нові технологічні рішення, пропонуємо інтуїтивний додаток і найкращі банківські продукти. Наші клієнти високо оцінюють наші послуги, що підтверджується нагородами «Народний банк України» та «Найкраща служба підтримки»”, — підкреслив Кандауров.

Кирило Січушкін, керівник департаменту Digital marketing, додав, що зміна логотипу є частиною широкого аналізу та стратегічного розвитку банку. Новий стиль втілює місію àбанку — забезпечувати високий рівень обслуговування, орієнтований на потреби кожної людини.

Àбанк продовжує залучати нових клієнтів, обслуговуючи понад 3,3 мільйона користувачів, і цей показник стабільно зростає завдяки сучасним рішенням та партнерству з Visa, світовим лідером у сфері електронних платежів.