Статті

Банк Кредит Дніпро представив нову програму кешбеку для карткових клієнтів

Банк Кредит Дніпро запустив нову програму лояльності, що надає можливість клієнтам отримувати кешбек за покупки, здійснені платіжними картками банку.

«Кешбек дозволяє повернути частину витрачених коштів і накопичити на майбутні покупки. Щомісяця клієнти зможуть вибирати 3 категорії кешбеку з наступних: продукти та супермаркети, кафе та ресторани, краса, медицина, авто та АЗС, одяг та взуття, розваги та спорт, кіно, подорожі, тварини, книги, відеоігри, квіти», — зазначили у прес-службі банку.

Активувати кешбек можна в оновленому мобільному застосунку FreeBank, де зручно вибирати потрібні категорії. Накопичений кешбек можна перевести на будь-яку картку банку після досягнення мінімальної суми 100 гривень. Максимальний кешбек за категоріями становить до 500 гривень на місяць. Партнери банку самостійно визначають розмір кешбеку за розрахунки картками Банку Кредит Дніпро.

Клієнти можуть легко змінювати категорії кешбеку в застосунку, якщо за вибраними категоріями не було здійснено жодних покупок і не нараховано хоча б 0,01 гривні кешбеку.

Кешбек нараховується в гривні за розрахунковими операціями, які клієнти виконали своїми гривневими або валютними картками як в Україні, так і за кордоном.

Програма лояльності також передбачає можливість перерахування накопиченого кешбеку на благодійні рахунки.

Нагадаємо, раніше Банк Кредит Дніпро оголосив про приєднання до програми «Національний кешбек», що дозволяє клієнтам отримувати 10% кешбеку від держави за купівлю українських товарів.