Статті

Mastercard придбає стартап для керування підписками

Mastercard оголосила про придбання стартапу Minna Technologies, який спеціалізується на розробці програмного забезпечення для ефективного управління підписками, повідомляє CNBC. Ця угода дозволить Mastercard розширити свій бізнес за межі випуску кредитних і дебетових карток, надаючи технологічні рішення, зокрема у сферах кібербезпеки, запобігання шахрайству та безготівкових платежів.

Фінансові подробиці угоди не розголошуються, оскільки вона ще потребує затвердження регуляторами.

Mastercard відзначає, що разом з іншими ініціативами у сфері підписок це придбання дозволить користувачам зручно керувати всіма своїми підписками з одного місця.

Про Minna Technologies Шведський стартап Minna Technologies створює технології, що допомагають споживачам контролювати підписки у своїх банківських додатках, незалежно від обраного способу оплати.

Згідно з дослідженням Juniper Research, на сьогодні у світі використовується 6,8 мільярда підписок, і очікується, що до 2028 року їх кількість зросте до 9,3 мільярда.

Компанія Visa також займається оптимізацією керування підписками: минулого місяця вона запустила послугу Visa A2A, яка спрощує налаштування та управління прямими списаннями для користувачів.