Статті

Перший мільярд: ПУМБ підтримав ФОП на рекордну суму

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) досяг значних результатів у фінансуванні найбільш масового сегменту бізнесу — фізичних осіб-підприємців (ФОП). У травні загальна сума виданих коштів за півтора роки кредитування ФОП перевищила рекордну відмітку у 1 млрд грн.

Популярність онлайн-кредиту для ФОП «всеБІЗНЕС» визначається декількома його перевагами, зокрема, швидкістю та легкістю оформлення.

Позика «всеБІЗНЕС» дозволяє власникам бізнесу отримати до 750 тис. грн. на вигідних умовах повністю дистанційно, не відволікаючись від власних справ. Рішення про схвалення кредиту приймається так само швидко — протягом одного робочого дня. Після підписання онлайн-договору гроші надходять на рахунок ФОП та стають доступними для використання.

Це все відбувається без застави та поруки, що значно спрощує весь процес!

Майже 4 тисячі підприємців вже переконалися у зручності такого онлайн-кредиту, розвиваючи свій бізнес за допомогою фінансової підтримки від ПУМБ.

Кредит можуть отримати навіть нові ФОП та ті, хто раніше не працював з банком. Для цього потрібно лише заповнити коротку анкету на сайті ПУМБ.