Статті

Підприємці у ПУМБ за півроку розмістили більше 17 тисяч онлайн-депозитів

Протягом шести місяців, підприємці активно користувалися можливістю розміщення онлайн-депозитів у Першому Українському Міжнародному Банку (ПУМБ), і загальна кількість таких депозитів перевищила 17 тисяч рахунків. Опція відкриття депозиту «Стандартний» через інтернет-банкінг ПУМБ Digital Business була впроваджена для корпоративних клієнтів у жовтні минулого року і здобула значний попит серед підприємців.

Основні переваги цього онлайн-депозиту полягають у зручності оформлення з будь-якої точки світу та високій відсотковій ставці до 10,5%* річних, яка перевершує умови у відділеннях банку.

Це дозволяє клієнтам не лише заощаджувати час, але й отримувати гарантований прибуток при ефективному управлінні власними коштами. Крім отримання відсотків як додаткового джерела доходу, розміщення депозитів у ПУМБ є надійним та безпечним способом зберігання фінансових активів.

Необхідно зазначити, що оформити депозит онлайн у ПУМБ можуть як юридичні особи, так і ФОП. Таким чином, підприємці мають можливість скористатися перевагами дистанційного обслуговування у банку та відкрити рахунок повністю віддалено.

*Відсоткова ставка актуальна на дату публікації новини.