Статті

Ponova by OTP Bank збільшує свою частку на ринку авто та мотоциклів з пробігом в Україні

На початку вересня фінтех-продукт Ponova by OTP Bank розширив своє покриття на українському ринку авто з пробігом до 69%. На маркетплейсі наразі доступно понад 100 тисяч автомобілів та більше 2500 мотоциклів з пробігом, а партнерська мережа складається з більш ніж 550 автомайданчиків у 45 містах України. Щодня оновлюються пропозиції у розділах «Автобазар» і «Мотобазар».

Завдяки зручним фільтрам користувачі можуть швидко знайти потрібні авто за різними критеріями: наявність кредиту, бренд, пробіг, рік випуску, тип кузова та інше.

Купівля авто або мотоцикла доступна як через повну оплату, так і через оформлення кредиту від АТ «ОТП БАНК». Після схвалення кредиту банк зараховує кошти протягом одного дня.

Клієнтам доступна допомога персонального менеджера, який супроводжує їх на всіх етапах — від вибору автомобіля до оформлення фінансування. Менеджер допоможе підібрати авто, а також організує технічну перевірку транспортного засобу, навіть якщо він знаходиться в іншому місті. Результати перевірки, що включають 27 параметрів (серед яких діагностика ходової частини, перевірка двигуна, кузова та обладнання), надсилаються покупцю електронною поштою.

Серед переваг маркетплейсу — можливість отримати знижки від продавця або автосалону, а також надання персонального менеджера для повного супроводу процесу купівлі.

Додатковим бонусом для клієнтів, які придбають авто в кредит через Ponova by OTP Bank, є безкоштовна реєстрація автомобіля. Витрати на оплату свідоцтва про постановку на облік, послуги сервісного центру та номерні знаки компенсуються маркетплейсом.